Mulla on idea! / Miten pääsen vierailevaksi kolumnistiksi?

Oletko Pikkuinen, jolla on paljon asiaa ja ideoita?
Oletko Daddy, Mommy, Caregiver tai muu pikkuisten kanssa puuhaava täti/setä?

Haluaisitko jakaa kokemuksiasi tai tietotaitoa siitä, millaista pikkuisena olo tai pikkuisen kanssa puuhaaminen on?

Pikkuneuvola etsii sisällöntuottajia: tuomaan blogille myös teidän lukijoiden omaa yhteisöllistä näkökulmaa asioihin!
Pikkuneuvolan taustalla häärää lauma pikkuisia itse, tottakai. Blogin aiheiden keksiminen ja pohtiminen on vaan niin hauskaa että haluamme tarjota mahdollisuutta muillekin! Ja niin, kyllähän me pienet toki osataan asettua hetkellisesti pohtimaan juttuja. vaikka oman Caregiverin näkökulmasta, mutta Pikkuneuvola arvostaisi silti myös ihan aitoa mielipidettä ja näkökantaa, teidän Isojen puolelta. Voit olla vasta-alkaja tai vanha konkari! Pikkuisen voi tehdä ihan mitä mieleen tulee, esim. little-tavaran arvosteluja tai askarteluohjeita Kerhohune aiheisiin. Isot taas voivat kirjoittaa fiksusti esimerkiksi, seuranhaun vaikeudesta tai rankkujen toteuttamisesta. 

Sinun ei tarvitse sitoutua blogin henkilökunnaksi tai ylläpitoon, sillä me otamme vastaan vierailevien kolumnistien kirjoituksia enemmän kuin mielellämme!
Jos siis koet halua keksiä blogiin sisältöä, kokemuksellisesti/ tietopohjalta, ota yhteyttä sähköpostilla: pikkuistenpalsta@gmail.com tai heittämällä yhteydenotto lomakkeella ideoita! (Pikkuneuvolan sähköpostissa pidämme yhä kiinni vastuusta että viestit pysyvät yksityisinä.)

T. Blogin perustaja ja toimintaa valvova Isosisko, Nelli-Nanna ;D

Ps. Itseäni kiinnostaa esim. hirveän paljon Isojen tuntemukset ja muu ajatusten juoksu. Olisi kiva lukea kokemuksellisiakin pohdintoja aiheesta. Lisäksi olisi ihan mahtavaa jos tänne saataisiin oma vinkkilipas, jossa voisi jakaa hyväksi havaittuja ideoita tms. esimerkiksi rankuista tai muusta vastaavasta. Vähän samaa ajatusta on pienten oma kerhohuoneen aiheissa. Sinne voisi tulla jakamaan pieneltä pienelle eri vinkkejä tai vaikka repun tuunaus ideoita.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäpä tuumasit tästä?