Miten selittää tätä. ilman että se kuulostaa insesti - tai pedofilialeikiltä?

 Yksi pikkuinen pohti pikkuisuuden pimeämpää puolta...

Pikkuneuvolassa kesti hetki kun törmäsimme pienet päät yhteen ja pohdimme asiaan kunnolla vastauksia.
Tähän aiheeseen on hyvin paljon monilla mielipiteitä ja eri näkökulmia...
  • Miten selittää tätä itselleen tai muille,  ilman että se kuulostaa insesti-/pedofilialeikiltä?
  • Pitäisikö hyväksyä että se on juuri sitä, mutta leikki leikkinä eikä se mitään haittaa?
  • Onko oikein kiihottua pedofiilileikistä?

 Alla on kolmen pienen pohdintaa asiasta: 

""En koe tämän olevan mitenkään pedofiliaa tai insestiä. Koen, että jokaisella meistä on oikeus tehdä niitä asioita joita lapsenakin teki. Miksi sitten kun on täyttänyt 18 vuotta, pitäisi lopettaa kaikki kiva kuten värittäminen, pehmoleluilla leikkiminen jne? 

Lapsena aina toivoi kasvavansa isoksi, ja kun isojen maailma onkin ankara ja kylmä, niin kaipaa sitä lapsenomaista naiivisuutta, jotta maailma näyttää kivemmalta. Voi unohtaa aikuisten lasku-, sairaus (korona esim.) huolet.

On mielestäni ok kiihottua, kunhan se pysyy hyvän maun rajoissa. Minusta hyvän maun rajat menevät siinä, ettei katso videoitua pedofiliaa tai tee sitä oikeasti alaikäisen kanssa, vaan aikuisen joka pystyy myös sanomaan asialle "Ei kiitos".

Pedofilialeikkejä mielestäni voi siis harrastaa sellaisen kanssa, joka on täysi-ikäinen, luonnollinen henkilö, joka vastaa itsestään ja tekemisistään.""


""Tämähän on ihan tapauskohtaista, kuten aika pitkälti kaikki muukin pikkuisuudessa. Tavallaan vaikea kysymys vastata, kun asiassa on niin monta kerrosta.

Jos aloittaa viimeisestä; Jokainen kiihottuu ihan siitä mistä kiihottuu, sitä ei voi ulkopuolelta määrittää, eikä siihen ihminen itse pysty vaikuttamaan. Jos kiihotus tulee insesti tai pedofilisita ajatuksista, niin ei se ole väärin, ei siihen voi vaikuttaa. Jos asia pidetään sovitun leikin ja fantasian tasolla, ei siinä ole mitään väärää, jos kaikki osapuolet ovat samalla viivalla. Eli juurikin leikki leikkinä, eikä se mitään haittaa.

Kaikki pikkuisuus ei kuitenkaan millään tavalla liity insesti ja pedofilia fantasioihin ja niiden liiallinen rinnastaminen toisiinsa saattaa olla haitallista, etenkin ulkopuoliselle selitettäessä. Se tiedetään että juurikin tuosta liiasta rinnastamisesta johtuen edelleen, pikkuisuus nähdään jopa kinky piireissä "vaarallisena" ja tuomittavana pedofiliana. 

Itse näkisin niin, että insesti ja pedofiili fantasiat ovat oma kinkyytensä, eikä ne liity pikkusuuteen ja pikkusteluun suoraan. Pikkuisuutta ja näitä fantasioita saattaa ilmetä rinnakkain ja lomittain, mutta molemmat voivat ilmetä myös erikseen.""


""Mun mielestä pedofilia ja insesti on aivan jotain muuta kuin pikkuisuus ym. D/s leikit. Olipa sitten kinky- suhteessa kummallakin osapuolella mikä tahansa nimitys (Dd/lg, Cg/l, Md/lb jne.) niin se on vain nimitys, roolin tai aseman lempinimi. Yhtälailla sanon isiä myös vaikkapa pupuksi, pekoniksi tai pervosedäksi!

Nimet ja se miten kutsun toista, aikuista ihmistä, joka on kanssani parisuhteessa, ei määritä suhdedynamiikkaamme mitenkään insestiksi tai pedofiliaksi. Ensinnäkään me ei olla sukua ja toisekseen molemmat on yli 18v, joten miten meidän suhde mitenkään täyttäisi kummankaan määritteet?

Pitäisikö hyväksyä? Jos tuntuu että asia vaatii jonkinlaista hyväksymistä, ennen kuin itse voi vapautuneesti olla oma itsensä, niin sitten kyllä. Ja onko oikein kiihottua? Kukin meistä kiihottuu monestakin asiasta mutta se on eri asia kuin varsinaiset tuomittavat teot. Saako siis pedofilia fantasioista kiihottua? Kunhan juttu pysyy oikeilla raiteilla - eli kahden yli 18v. aikuisen välisenä leikkinä, ei asiassa ole mitään väärää.""





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäpä tuumasit tästä?