Miten kertoa vaniljalle kumppanille?



Monelle pikkuisuus on asia, jonka kanssa ollaan vielä vähän ujoja, eikä ehkä uskalleta tuoda esiin esim. parisuhteessa, että haluaisi tuoda suhteeseen jonkinlaista lisämaustetta. Pikkuneuvola on saanut näistä aiheista kysymyksiä. Lähestyimme tätäkin aihetta useamman vastauksen voimin...
  • Miten houkutella vanilja kumppani daddyksi?
  • Miten esittää asia niin että vanilja tyyppiä ei heti ala ahdistaa?
  • Ja sitten jos se olisikin halukas kokeilemaan, mutta ei tiedä yhtään mitä tehdä?

""Varmaan helpoin on lähteä liikkeelle kertomalla pikkuisuudesta sellaisena lapsenomaisena tilana, sisäisen lapsensa omaksumisena / hyväksymisenä, sekä huomion ja huolenpidon tarpeena. Pikkuhiljaa siitä syventämällä on paras tapa edetä. Muutenkin ihan vaniljaiselle ihmiselle on hyvä perus BDSM:n "sääntöjä" varmaankin tuoda esiin, vaikkei ihan syvimpään päähän niissä menisi.""

""Kävisin keskustelua asiasta. "Hei minä pidän tällaisesta" ja avaisin aihetta pienesti kerrallaan. Kertoisin esim. aikuisten värityskirjan värittämisestä, että haluaa tehdä sitä jalkojen juuressa, kun toinen katsoo räiskintä elokuvaa tms. aikuisten ohjelmaa. Pyytää nukkumaanmennessä päästä syliin nukkumaan ja pyytää toista silittämään sekä kertomaan vaikka joku muisto tai tarina.""



Pikkuneuvolassa on isoille tarkoitettuja juttua mm. juurikin suhteen aloittamisesta ym. sääntö- ja muista pehmeämmän puolen asioista. Niitä voi koittaa esitellä tulevalle Cg- ehdokkaalle samalla, kun vaikka keitätte kahvit tai teet ja juttelette aiheesta?

""Monille pienille herkkyys on yksi iso osa suhteessa, etenkin pienen kanssa vuorovaikutukseen ym. söpömpiin juttuihin tarvitaan isolta sitä herkkää ja tunnepitoista, pehmeämpääkin puolta...""



""Rehellisyys ja suoraan puhuminen on suosituksissani siksi, että jos heti esittelyvaiheessa jättää jotain sanomatta tai piilottelee mitään, se voi luoda väärinymmärryksiä ja eroja siihen miten kumpikin käsitätte tuon uuden tilanteen. Kumppanille kannattaa myös selittää omat mielipiteet asioista, ennen kuin alatte tarkemmin leikkiä aiheen parissa. Minä painotin kumppanille esitellessä rehellisyyttä ja suoraan puhumista. Se toimii! (Tämän jutun "vanilja-käännytetty" on mun isi!).""


Vaniljasta kinkympään maailmaan houkuteltu "Isimies" vastaa:
""Tärkeintä
mielestäni on tuoda asia juurikin esille niin, että kumppani (tuleva isi), ymmärtää asian oikealta näkökannalta. Avainsana kaikkeen, on kanssakäymisen avoimuus ja luottamus. Lähtisin asiaa käymään lävitse yhteisten perusfantasioiden pohjalta, jolloin hänen on myös mahdollista saada tutumpi lähestymistapa aiheeseen. Aiheesta voi etsiä ja löytää sellaisia yhteisiä asioita, joista muutenkin nautitte, tuolloin kumppani on vastaanottavaisempi ajatuksiin pikkuisuuteen liittyen. "Henkilökohtaisesti nautin "isyyden" mukana tuomastaan läheisyydestä, arjen pienistä hassutteluista ja satuhetkistä, jotka tuovat eskapismia kiireellisen arjen keskelle."" 




Heittäytyminen isin saappaisiin on seikkailu ja tuo mukanaan monia mukavia ja kinkkisiä tilanteita, esimerkiksi söpöilyä, haleja, yhteisiä piirustus- ja palapelihetkiä. Hankalia tilanteita taas voi olla, kun pieni kahvilan kassalla huutaa haluavansa munkin, tai vastaa söpöllä äänellä joo, kun on hetki sitten keskusteltu siitä, ottaako juotavaksi muumilimsan. Kukaan ei ole isi syntyessään ja siihen ketään ei voi pakottaa, mutta yhteisillä pelisäännöillä, avoimuudella ja keskustelulla pääsee ainakin alkuun.




Dominointi vierailevan isin näkökulmasta:
"Sen ei välttämättä tarvitse olla raakaa, kovaa ja fyysistä, vaan sitä voi toteuttaa esimerkiksi henkisellä tasolla ohjeistamalla ja käskyttämällä. Toki sopivat tavat dominoida toista muodostuvat suhdedynamiikan mukana ja ajan kuluessa. Näistä on alussa etenkin tärkeää keskustella kumppanin kanssa, jotta molemmat ovat selvillä toistensa haluista, toiveista ja omista sekä yhteisistä rajoista.""



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäpä tuumasit tästä?