Hiljaisuus pikkuneuvolassa?

 Heippa pienet höpöset ja pienten isot, sekä muut blogiin eksyneet!

Pikkuneuvolassa on ollut yhä hiljaista. Pahoittelut tästä hiljaisuudesta, se ei ole suinkaan merkki blogin hiljenemisestä vaan enemmänkin karu totuus. Kuten arvata saattaa, blogin pitäminen vaatii aikaa ja paneutumista julkaistaville aiheille. Tämän vuoden aikana Pikkuneuvolan ylläpito on ollut tylsien ja aikuisten kiireiden alla. Se on tosi tylsää! Siis vaikka olisikin pikkuinen ja haluaisi aina leikkiä ja jutella vain pikkuisten jutuista, on jonkun aikuisesti hoidettava kaikki arkiset asiat. PÖH! 

Pikkuneuvola on yhä pystyssä, pikkuisten omien juttujen luominen, sekä erilaisten uusien aiheiden etsiminen myös jatkuvasti käynnissä! 

Ja siitä puheenollen:
Yhä vain jatkuvan sosiaalisia tapahtumia ym. ikävästi hallitsevan tilanteen johdosta ja koettuani kovin tylsää pikkuisen sosiaalista turhautumista, päätin perustaa Pikkuneuvolalle oman Discord -kanavan! Ja kyllä, minä tiedän että jokaisella meillä on jo tätä etä toimintaa ihan hirveästi! Ja varmasti erilaisia kinky ryhmiä, pikkuisten ryhmiä ym. on perustettu jo tuhottoman paljon. Ja silti, seasta puuttui mielestäni vielä tämä yksi kirsikka kakun päältä...

Pikkuneuvolan discordista löytyy tällä hetkellä:

  • Vastaanottotiski ilmoittautumista ja esittäytymistä varten
  • Omat aihehuoneet blogin teemoihin liittyviin keskusteluihin
  • Päiväpulinoille omistettu yleinen aula, jossa voi höpistä niitä näitä
  • Mainoslehti, jonne jokainen voi jakaa omat hyvät linkkivinkkinsä
  • Ääntäsi pääset myös käyttämään halutessasi mm. Satunurkissa, Metelöintihuoneissa (koska pikkuiset pulinat), sekä Peliporukassa..
Jokaiselle vierailijalle jaetaan kanavalla roolit, joten muistathan esittäytyä? Otamme myös mielellämme vastaan uusia ajatuksia kanavaan liittyen.

Pikkuneuvolan Discordiin pääset tästä: discordneuvolan Aula 
Linkki ohjaa sinut aulaan, muistathan käydä esittäytymässä vastaanottoon, mikäli aiot viihtyä kauemmin kuin hetken!

Hyvää itsepäisyyspäivää ja joulun odotusta toivoen, Blogin ylläpidollinen isosisko: Nelli-Nanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäpä tuumasit tästä?